Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Silvermysteriet" by Martin Widmark # Book PDF Kindle ePub Free

Silvermysteriet

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Silvermysteriet
  • Author : Martin Widmark
  • Release Date : January 23, 2018
  • Genre: Action & Adventure,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 19318 KB

Description

Varför drabbas den arkeologiska utgrĂ€vningen utanför kyrkan av ett olovligt nattligt besök? Inget verkar ha försvunnit, men det finns gott om fotspĂ„r. Är det spĂ„r efter inkrĂ€ktaren? Det finns en del som inte gillar utgrĂ€vningen, och det finns de som har ett överdrivet intresse för den. Lasse och Maja inser att de mĂ„ste grĂ€va djupt för att komma till botten med det hĂ€r!

Utanför Vallebys kyrka pÄgÄr det en omfattande utgrÀvning, under tvÄ veckor har arkelogen Sofia Winge och hennes assistent Waldorf Eriksson grÀvt febrilt för att se om det döljer sig nÄgot vÀrdefullt i jorden. PÄ utgrÀvningens sista dag gör de Àntligen ett fynd: massor av silvermynt! Troligen frÄn vikingatiden.

PÄ kvÀllen förelÀser arkeologen och assistenten om dagens sensationella fynd. MÄnga nyfikna Vallebybor vill lyssna och lÀra om arkeologi. Rune Andersson blir hÀnförd nÀr de visar och berÀttar hur man kan följa tidens gÄng genom att undersöka olika jordlager: ju djupare man grÀver, desto lÀngre tillbaka i tiden kommer man.

Dagen efter upptÀcks spÄr efter inkrÀktare. Inget verkar ha blivit stulet, men det Àr fullt av fotspÄr i den fuktiga jorden. Ett i storlek 35, samma storlek som prÀstens, vars stövlar just har stulits.Det berÀttade han sjÀlv pÄ förelÀsningen igÄr.

HÀr finns det mycket att grÀva i för Lasse och Maja som vet hur man snokar upp okÀnda samband.

Martin Widmark har en osviklig förmÄga att hitta spÀnnande teman. Ett enkelt och rakt sprÄk - med en vÀlplanerad och klurig intrig - tillsammans med Helena Willis skruvade bilder, gör varje bok till ett oemotstÄndligt lÀsÀventyr. Inte undra pÄ att nÀstan varje barn i Sverige har full koll pÄ Lasse och Maja! Och barnens stÀndiga storfavoriter fortsÀtter oförtrutet att lösa nya deckargÄtor: 2018 har de löst 27 fall sedan starten 2002. Och fler vÀntar pÄ sin lösning ...


PDF Books "Silvermysteriet" Online ePub Kindle